Menu Oscar Shorts Animation
Oscar Shorts Animation
Oscar Shorts Animation

Go Short kwalificeert jaarlijks voor de Academy Awards (beter bekend als de Oscars) en brengt een programma’s met alle nominaties in de categorie korte animatiefilm van 2023. Natuurlijk inclusief de winnaar: The Boy, the Mole, the Fox and the Horse. Bekijk hieronder de filmprogramma Oscar Shorts – Animation tijdens Go Short Arnhem.

Filmprogramma:

Oscar Shorts Animation - An Ostrich Told Me the World Is Fake and I Think I Believe It

An Ostrich Told Me the World Is Fake and I Think I Believe It

Een jonge kantoormedewerker ontdekt de fouten in zijn stop-motion universum met de hulp van een mysterieuze pratende struisvogel.

Oscar Shorts Animation  - The Flying Sailor

The Flying Sailor

Een zeeman begint aan een onverwachte, existentiële reis nadat een schip explodeert. Hij wordt geconfronteerd met de kwetsbaarheid van het leven. De film is geïnspireerd op een ramp die plaatsvond in Halifax in 1917.

 

Oscar Shorts Animation - Ice Merchants

Ice Merchants

Elke dag springen een vader en zijn zoon met een parachute uit hun duizelingwekkende koelhuis, vastgemaakt aan een klif, om naar het dorp op de grond te gaan, ver weg, waar ze het ijs verkopen dat ze dagelijks produceren.

 

Oscar Shorts Animation - The Boy, the Mole, the Fox and the Horse

The Boy, the Mole, the Fox and the Horse

De beste manier om te vinden waar je thuishoort, is samen

My Year of Dicks

My Year of Dicks is een hilarische en provocatieve animatiefilm waar dertig jaar aan gewerkt is. Emotioneel en genre-mashing, een fantasierijke vijftienjarige is koppig vastbesloten om haar maagdelijkheid te verliezen ondanks de zielige keuze in de buitenwijken van Houston in de vroege jaren 90. Deze charmante, hartveroverende, retro-romantische komedie neemt geen blad voor de mond met haar vrouwgerichte kijk op seksueel ontwaken.

 

Klik hier voor tickets & meer informatie