Menu Woensdag 3 april
Woensdag 3 april
Woensdag 3 april

OPENING HOURS GUEST DESK 

14:30 – 18:00 | De Mariënburgkapel
Kom langs de guest desk om je festivalbadge op te halen. De badge heb je nodig om deel te nemen aan de professionalsactiviteiten. Ook kun je bij de desk terecht voor al je vragen over Go Short en hulp bij het boeken van tickets voor de films. 

Je vindt de guest desk is in de Mariënburgkapel, de kerk op het Mariënburgplein. 

NIJMEGEN CITY WALK 

16:00 – 17:30 | Start bij de Guest Desk (De Mariënburgkapel)
Altijd al door de historische straten van Nijmegen dwalen? Geen idee waar te beginnen? Haak aan bij onze tour om alle ins en outs over Nijmegen te ontdekken. Trap het festival af met de verstopte parels en iconische bruggen van Nijmegen tijdens een wandeling waar je nieuwe filmvrienden ontmoet! Verblijf je in een homestay? Nodig je host uit om ook mee te lopen! 

INDUSTRY DRINKS 

17:30 – 18:30 | De Mariënburgkapel
De eerste dag zit erop! Sluit na de wandeling aan bij deze borrel om nieuwe mensen uit de industrie te ontmoeten. Het is de start van je netwerkavontuur deze week. De borrels zijn deze week in de Mariënburgkapel. Dit is dezelfde kapel als de guest desk. 

FILMMAKERS DINER (ALLEEN VOOR GENODIGDEN) 

18:15 – 19:45 | Backstage
De filmmakers uit de competitie worden uitgenodigd om naar het diner te komen op woensdag of donderdag. Sluit aan om je mede filmmakers te ontmoeten tijdens een lekker (vegetarisch) maal en goede gesprekken over film. Hopelijk zien we je op het filmmakers diner. 

Alleen toegankelijk op uitnodiging, je kunt je aanmelden door te reageren op je uitnodiging.