Menu Zondag 7 april
Zondag 7 april
Zondag 7 april

OPENING HOURS GUEST DESK 

10:00-12:00 | De Mariënburgkapel

BREAKFAST MEETINGS: UPON REQUEST

10:00-12:00 | De Mariënburgkapel

Geen kans gehad om alle aanwezige professionals te spreken? Geen paniek! Het Industry team helpt je graag. Laat ons weten met welke gast je graag nog wilt connecten, dan helpen we je om een korte meeting met haar/ hem/ hen in te plannen. Dit zal zondag tussen 10:00 en 12:00 uur zijn. 

Gasten kunnen een meeting verzoek aanvragen door te mailen naar industry@goshort.nl

FAREWELL BRUNCH 

11:00-13:00 | De Mariënburgkapel 

Het festival komt ten einde. Tijd om afscheid te nemen van je nieuwe festivalvrienden en oude bekenden. Kom nog één keer langs voor een toast! Go Short verzorgt een heerlijke brunch waarbij we afscheid nemen van alle geweldige korte films die we hebben gekeken en de connecties die we hebben opgedaan. We kijken alvast uit naar het volgende filmavontuur. 

GELDERLAND FILM MEETING: FOUND FOOTAGE 

13:30-15:30 | Joris Ivenszaal + 15:30-16:30 | De Mariënburgkapel

Op de laatste zondag van het festival duiken we tijdens de Gelderland Film Meeting in de wereld van found footage en archiefmateriaal. Wat kan je allemaal doen met archiefmateriaal en waar moet je rekening mee houden als je met bestaand materiaal wilt werken? Filmmaker Wieke Kapteijns zoomt in op archiefresearch en de mogelijkheden met creatief hergebruik van archiefmateriaal. Zuza Banasińska, filmmaker uit de Nederlandse competitie op Go Short, vertelt over diens maakproces en de film Grandmamauntsistercat.

Sluit na afloop aan bij de laatste Industry Drinks van het festival om na te praten over de wondere wereld van het archief.