Menu Accreditatie
Accreditatie

De 9e editie van Go Short vindt plaats van 5 – 9 april 2017.  De accreditatiedeadline is inmiddels verstreken. Late accreditatieverzoeken kunnen worden aangevraagd door een mail te sturen naar industry@goshort.nl.

Als hét kortefilmfestival van Nederland vervult Go Short een belangrijke rol in het samenbrengen van filmprofessionals uit binnen- en buitenland. Het festival is een inspirerende ontmoetingsplaats, en daarom verwelkomen wij graag alle filmprofessionals, filmstudenten en filmjournalisten.

Tarieven en Voorwaarden

  • Professionals badge                          € 60
  • Professionals Discount badge          € 15
  • Accreditatie met studentenkorting   € 30 *
  • Accreditatie met NBF ledenkorting   € 55 **

* alleen voor filmstudenten en enkel op vertoon van studentenpas
** alleen voor NBF-leden op vertoon van NBF ledenkaart

Filmprofessionals, filmstudenten en leden van de pers kunnen een accreditatieverzoek indienen.

Een accreditatie is strikt persoonlijk en daardoor niet overdraagbaar.

Let op: niet alle accreditatie-aanvragen worden gehonoreerd

Professionals badge

Een goedgekeurde accreditatie geeft recht op een professionals badge. Op vertoon van je professionals badge ontvang je: de festivalcatalogus en gastentas, publicatie op de Delegates List, gratis toegang tot de Industry Day op vrijdag 7 april 2017 (aanmelding verplicht), gratis toegang tot de Video Library (incl. Dutch Platform), gratis toegang tot de dagelijkse netwerkborrels en feestjes, en gratis toegang tot alle filmvertoningen
Let op: het is noodzakelijk voorafgaand aan iedere vertoning / event je gratis kaartje af te halen.

Professionals Discount badge

Slechts tijd voor een kort bezoek? Kies dan voor de Professionals Discount Badge. Op vertoon van deze kortingspas ontvang je: de festivalcatalogus en gastentas, publicatie op de Delegates List, korting op filmvertoningen en industry events
Let op: het is noodzakelijk voorafgaand aan iedere vertoning / event je kortingskaartje af te halen.

Industry Day

Wanneer je alleen de Industry Day op vrijdag 7 april 2017 wilt bezoeken, is het niet nodig om het online accreditatieformulier in te vullen. Een apart registratieformulier komt binnenkort online.