Menu STOET
STOET
STOET

Wat weten we en wat nemen we aan? Stoet gaat over aannames. Ik wil de kijker met deze film bewuster maken van welke aannames hij of zij zelf allemaal doet.

Johan en zijn dochter Tess rijden mee in een rouwstoet. Johan probeert Tess te troosten maar alles wat hij zegt lijkt een averechts effect te hebben. De spanningen in de auto lopen hoog op totdat Johan een onverwachte wending neemt.

nena

Nena Tijsma is regisseur, scenarist en producent van fictie-, non-fictie-, en opdracht films. Samen met Niek Groven is ze eigenaar van productiebedrijf Niek & Nena (voorheen NNfilm). In 2016 kwam haar korte film ‘Fucking sokken’ uit, een film naar het gelijknamige verhaal van schrijver en dichter Dennis Gaens. Deze film draaide de afgelopen jaren op filmfestivals in binnen en buitenland zoals bijvoorbeeld Västerås in Zweden, IndieFlicks in Engeland. In 2018 maakte Nena in het kader van het 48 Hour Film project Nijmegen de korte film De Bie, De dood. Deze film werd derde in de categorie beste film. Nena schreef in 2018 het scenario voor de film ‘Routes Familières’ waarvoor zij de prijs voor beste scenario won tijdens het One week filmproject van ‘Nieuwe Filmers’.

Volg de Facebookpagina en de Instagrampagina voor meer updates.

stoet3