Menu The Shortcut
The Shortcut

Stel je eigen shortcut door het festival samen of laat je inspireren door de tips van onze kenners. Met de Shortcut ga je tijdens Go Short 3x naar de film voor slechts € 22,50! Koop hem nu en bepaal op je gemak welke voorstellingen je komt bezoeken.

Tips van de kenners: laat je inspireren

We vroegen insiders naar hun favoriete route door het programma. Zij nemen je mee op een persoonlijke shortcut langs hun favoriete filmblokken.

HannaVerboom_shortcut 16_9

Hilarische comedy én duurzaamheid op de donderdag.

KirstenRuber_shortcut 16_9

Van vervreemdend naar poëtisch op vrijdag. En een filmblok met honden!

TimdenBesten_shortcut 16_9

Ierse animatie en – eh – Vagina’s… op deze bijzondere zaterdag route

RubendeGroot_shortcut 16_9

Bekijk de highlights van Go Short 2018 én collega-festivals op zondag

24948-2

Wat anders dan angstaanjagende horror op vrijdag de 13e? (Nou, prachtige competitie films bijvoorbeeld!)

De Online Shortcut

Koop nu een online Shortcut en bestel je tickets via deze site of de kassa van LUX.

De Offline Shortcut

Liever een ouderwetse strippenkaart? Of wil je meer dan één Shortcut gebruiken? Dan koop je bij de kassa van LUX een offline Shortcut. Je tickets haal je dan ook op bij de kassa.

Heb je al een offline Shortcut gekocht? Activeer hem dan hier op je naam en je krijgt een seintje wanneer je jouw plek kan reserveren. Ook houden we je op de hoogte hoe je deze pas in kan zetten voor de beste festivalbeleving.

 

Voorwaarden:

  • De Shortcut geeft recht op maximaal 1 ticket per voorstelling.
  • Per account kan maximaal één online Shortcut worden afgenomen. Nadat de drie tickets zijn gebruikt kan je met je account tickets bestellen tegen een regulier tarief.
  • De Shortcut is niet geldig voor de speciale programma’s 48 Hour Film Project en Talent Day en voor toegangskaarten voor feestjes.
  • De offline Shortcut wordt verkocht in de vorm van een papieren strippenkaart. Deze variant is enkel te koop aan de kassa van LUX en kan ook enkel worden gebruikt om aan de kassa tickets af te halen. Aan het aantal offline Shortcuts per persoon zit geen limiet.