Menu Virtuele Festivalomgeving
Virtuele Festivalomgeving

Dit jaar vindt het industry programma plaats in onze virtuele festivalomgeving. Ontmoet ons in Gather.town via onderstaande knop, een gebruiksvriendelijke virtuele omgeving waarin videobellen wordt gecombineerd met een 2D plattegrond. Hierdoor kan je gemakkelijk rondlopen en met de mensen praten die bij jou in de buurt staan. De virtuele festivalomgeving is open van 7 – 25 april 2021.  Zet jezelf aanwezig in het Facebook evenement

Met je Go Short+ Pro Acces, Industry programma ticket en This Is Short Industry ticket heb je toegang tot deze virtuele festivalomgeving. Heb je nog geen ticket? Die zijn verkrijgbaar via deze link.

Gebruik de volgende instructie om deel te nemen aan onze virtuele festivalruimte:

1. Ga eerst naar de virtuele festivalomgeving. Voeg je voor- én achternaam in en kies een avatar uit. Het is mogelijk om andere kleding voor je avatar te kiezen!

MicrosoftTeams-image

2. Voordat je in de omgeving komt, moet je eerst toegang verlenen tot je camera en microfoon. Dit kan je doen door op ‘Allow’ of ‘Akkoord’ te klikken op de pop-up die op je scherm verschijnt.

MicrosoftTeams-image (1)

3. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om een tutorial te volgen. Hierin wordt laten zien hoe je door de ruimte kunt bewegen, hoe je jezelf kunt dempen en dit weer kunt opheffen, en hoe je met objecten kunt interacteren. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om de tutorial over te slaan.

MicrosoftTeams-image (2)

4. Welkom in onze virtuele festivalomgeving! Het is mogelijk om je status te wijzigen door onderaan het scherm op je naam te klikken. Zet in het vak ‘Addtext status’ je functie neer en/of de organisatie die jij vertegenwoordigt. Op deze manier kunnen andere professionals je gemakkelijk vinden. 

MicrosoftTeams-image (3)

Het feest kan beginnen! Ontmoet andere professionals, ontdek alle (geheime) snufjes in onze festivalomgeving en geniet van ons industry programma!  

Gather Helpdesk 

Werkt Gather niet goed? Of lukt het niet om toegang te krijgen? Geen paniek! Neem contact met ons op via support@goshort.nlof stel je vragen aan Esther Widjaja in de virtuele festivalomgeving.  

Heb je verder nog vragen? Neem contact met ons op via industry@goshort.nl.