Menu WAGON
WAGON
WAGON

WAGON is voor mij zoveel meer dan een coming out. Het is een coming-of-age verhaal over de erkenning van liefde. Een liefde zoals we die allemaal wel eens ervaren hebben: complex, allesoverweldigend en verwarrend. Een liefde die moed vraagt.

Terwijl er een feest gaande is in hun dorp, hebben Gregory en Nick zich teruggetrokken in een goederenwagon op een verlaten treinkerkhof. Hier, midden in de nacht, zal Nick gedwongen worden toe te geven aan zijn gevoelens voor Gregory.

28701496_1809151242441284_6222307992994759013_o (1)

Coen Haver (1986) studeerde Theater- & Filmwetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Zijn bekendste film is het met verschillende prijzen bekroonde MIJN STUK GELUK, waarin de hoofdrollen waren voor Marloes van den Heuvel en Hetty Heyting. De film werd ondermeer vertoond op het filmfestival in Shanghai en op de Roze Filmdagen in Amsterdam. Hij regisseerde daarnaast ook commercials voor FDN / UEFA Foundation for Children en Plein.nl. In 2014 richtte hij Kupenda Films op. Dit bedrijf heeft zich ten doel gesteld oprechte en ontroerende films te maken. Haver geeft regelmatig lezingen en filmcursussen in theaters door het land, organiseert filmnetwerkavonden en is co-host bij een filmpodcast. Hij wil zo een actieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het Nederlandse filmlandschap.

Volg de Facebookpagina voor meer updates.

Wagon_promo_nederlandse_versie